• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗВІТУВАННЯ ЗАВІДУВАЧА ДНЗ "БАРВІНОК ШАШЕНОК Н.І.

ЗВІТУВАННЯ ЗАВІДУВАЧА ДНЗ "БАРВІНОК ШАШЕНОК Н.І.

2017-05-30

Проведено розширені збори педагогічного колективу, батьківського комітету, батьків та громадськості дошкільного навчального закладу „ Барвінок” управління освіти і науки Броварської міської ради по звітуванню керівника від 30.05.2017 р.

Протокол

розширених зборів педагогічного колективу, батьківського комітету, батьків та громадськості дошкільного навчального закладу „ Барвінок” управління освіти і науки Броварської міської ради по звітуванню керівника від 30 травня 2017 р.

Голова зборів: Перепльотова Н. А.

Секретар: Насібович Т.В.

Присутні: батьківська громадськість, голови та члени б/к кожної групи ДНЗ «Барвінок», голова б/к ДНЗ Барабаш О.В., члени педагогічного колективу та обслуговуючого персоналу дитячого садка, завідувач ДНЗ «Казка» Сільвертюк В.О., методист НМЦ управління освіти і науки Бойко С.В. (всього 65 чоловік)

Повістка дня:

1. Звітування завідувача ДНЗ «Барвінок» Шашенок Н.І.: «Про проведену роботу за 2016-20176 н. р та завдання на 2017-2018 н. р».(завідувач ДНЗ Шашенок Н.І.)

2. Звіт голови б/к ДНЗ та голів батьківських комітетів груп про проведену роботу та використання благодійних коштів. (Голова б/к ДНЗ Барабаш О.В., голови батьківського комітету груп)

3. Різне.

4. Проведення таємного голосування.

По першому питанню слухали завідувача ДНЗ «Барвінок» Шашенок Надію Іванівну. Вона представила медіапроект «Про роботу закладу у 2016-2017 навчальному році та завдання на 2017-20187 н.р

Вона зупинилась на таких питаннях:

- Організація навчально-виховної роботи в закладі;

- Забезпечення педкадрами;

- Впровадження сучасних інноваційних технологій у навчально-виховний процес;

- Атестація ДНЗ;

- Організація харчування дітей;

- Організація роботи по оздоровленню у закладі( моніторинг стану здоров”я дітей;

- Зміцнення матеріально-технічної та навчально-методичної бази ДНЗ;

- Організація гурткової роботи;

- Охоплення дітей 6-річного віку навчанням у школі;

- Медичне обслуговування у закладі;

- Стан травматизму;

- Персональний внесок керівника у організацію всієї роботи ДНЗ;

- Робота з батьками;

- Робота по зверненню громадян.

(Медіапрезентація в електронному вигляді)

Виступили: вихователь-методист Перепльотова Н. А. «Про роботу методичної служби» у закладі. Вона розповіла про організацію методичної роботи в дошкільному закладі, про застосування сучасних методик та інноваційних технологій у роботі з дітьми( методика Н.Гавриш, Зайцева, Єфименка, Вільчковського, М.Шутя, Л.Блудової, Іванова, Г.Чепурного «Мнемотехніка»), про друк педагогів ДНЗ на шпальтах дошкільної преси, про підвищення кваліфікації педагогів.

Вчитель-логопед Лисак Ольга Василівна - про організацію логопедичної роботи у ДНЗ, про роботу по виправленню вад мови у дітей, про кількість груп та які заняття проводились із дітьми логопатами.

По 2 питанню слухали:

Звіт голови батьківського комітету ДНЗ «Барвінок» Барабаш Олени Василівни про витрачені благодійні кошти з вересня 2016 по травень 2017 р. (Звіт додається в електронному вигляді)

Звіти голів батьківських комітетів груп ДНЗ „Барвінок” (звіти голів б/к представлені в кожну вікову групу та в електронному вигляді)

Сергієнко Людмила Олександрівна – голова батьківського комітету ясельної групи № 12 – відзвітувала за роботу, яка була виконана в їхній групі протягом року: придбано іграшки для дітей, настільні ігри, питна вода, методичні доробки. ( Витрачено за рік 22033 грн. благодійних коштів).

Левчугова Юлія Віталіївна – голова батьківського комітету групи № 2 - відмітила, що в їх групі проведено ремонт,замінено вхідні двері,придбано іграшки. (Витрачено 9738 грн.)

Шведенко Олена Миколаївна – група № 4 – відзначила, що в їх групі придбано шафу для інвентаря, придбані іграшки, зошити з ігровими завданнями.Проведено ремонт у спальній кімнаті, придбано нові люстри. (Витрачено за рік 1200 грн. благодійних коштів) Задоволена вихованням та розвитком дітей у групі.

Кокушко Анна Олександрівна – голова батьківського комітету групи № 7 – розповіла, що замінено вікна у роздягальній кімнаті. Прозвітувала за витрачені кошти за рік -19351 грн.

Герасименко Оксана Віталіїївна– головаб/к групи № 8 – придбано іграшки, влітку проведено ремонт спальної кімнати,( сума 19620 грн.) придбано гардини у роздягальну кімнату

Величко Наталія Леонідівна- голова батьківського комітету групи № 10 – придбано для групи іграшки, замовлення води ля дітей, канцтовари. Витрачено 22005грн.

Семко Наталія Михайлівна - голова батьківського комітету групи № 11 – придбано для групи іграшки. Витрачено 10725 грн. У плані провести ремонт роздягальної кімнати.

Барінова Яна Сергіївна- голова батьківського комітету групи № 3 – придбано для групи іграшки, покривала,методичну літературу. Витрачено 9767.31 грн.

Биконь Марина Віталіївна- голова батьківського комітету групи № 1 – придбано для групи фарбу, іграшки. Витрачено 9679 грн.

Алєксандрова Світлана Миколаївна- голова батьківського комітету групи № 5. Витрачено 8250 грн. Придбано іграшки, настільні ігри, виготовлено книжкові полички.

Москаленко Лілія Григорівна- голова батьківського комітету групи № 6 «Пізнайко». Придбано ігрове обладнання в групу: перукарня, магазин. Проведено ремонт у спальній кімнаті. Витрачено за рік із ремонтом та випуском дітей до школи (альбом, дипломи дітям) 30920 грн.

Бега Дарина Романівна- голова батьківського комітету групи № 9 «Соняшник». Придбано іграшки в групу, фарбу для фарбування майданчика, зошити. Витрачено за рік 12434 грн.

Виступили: батьки групи № 11 Бондар М.С. з питанням про роботу закладу в літній період, про проведення оздоровлення та можливість дітей відвідувати заклад до 1 вересня.

Мельник Ольга Олегівна - член б/к групи №4, відмітила роботу завідувача, як керівника закладу: хороший колектив, високі показники навчально-виховної роботи, впровадження інновацій, а головне-діти із задоволенням ідуть в садочок. Дуже цікаві ранки, свята, розваги.

Батьки групи № 1 «Чомучки» – Жолуденко Д.О. – подякувала за роботу вихователям, помічнику вихователя групи та адміністрації.

Батьки групи № 5 Матюшенко А.А. звернулась із запитанням формування груп із вересня місяця 2017 року. Як будуть розподілятись діти.

По 3 питанню виступили батьки із різними запитаннями:

1. Про графік роботи в літній період.

2. Про роботу чергової групи в літній період.

3. Про зведення груп в літній період.

4. Про ремонтні роботи влітку.

5. Про кількість та роботу логопедичних груп.

6. Про вартість та якість харчування.

7. Про загартування влітку.

8. Про наповнюваність груп.

На поставлені запитання відповіла завідувач ДНЗ та педагоги закладу.

По 4 питанню було проведено таємне голосування.

Слухали: лічильну комісію Стрілець І.Ф. Мельник О.О, Сергієнко Л.О., Вони оголосили результати таємного голосування (66 голосів оцінили роботу задовільно. 1-незадовільно)

Вирішили:

1.За результатами таємного голосування роботу керівника ДНЗ „Барвінок” Шашенок Надії Іванівни оцінити „задовільно” (65голосів).

2. Винести подяку батькам, батьківським комітетам, їх головам за розуміння, підтримку та допомогу у зміцненні матеріально-технічної бази кожної вікової групи та закладу в цілому.

3. Клопотати перед управлінням освіти про проведення ремонту павільйонів дитячого садка в 2017-18 н.р.

Голова зборів: Перепльотова Н.А.

Секретар: Насідович Т.В

/Files/images/zvtuvannya_17/IMG_1663.JPG/Files/images/zvtuvannya_17/IMG_1655.JPG/Files/images/zvtuvannya_17/IMG_1665.JPG/Files/images/zvtuvannya_17/IMG_1667.JPG/Files/images/zvtuvannya_17/IMG_1673.JPG/Files/images/zvtuvannya_17/IMG_1675.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi