• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ: "ПРОФІЛАКТИЧНО-ОЗДОРОВЧА РОБОТА ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ"

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ: "ПРОФІЛАКТИЧНО-ОЗДОРОВЧА РОБОТА ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ"

2019-11-22

22.11.2019 у ЗДО «Барвінок» проведено семінар-практикум з використанням майстер-класів для педагогів закладу.
Майстер-клас «Корекція фізичного розвитку дітей дошкільного віку» (за методикою М.Єфіменка)проводила інструктор з фізичного виховання Ящук Зінаїда Альфредівна.Інструктор показувала вправи, направлені на профілактику порушень постави, шийного та поясничного віділів хребта. Кожен педагог був залучений до виконання різноманітних вправ.
Гаращенко Лариса Василівна, кандидат педагогічних наук, старший викладач педагогічного інституту ім. Грінченка провела майстер-клас «Удосконалення профілактично-оздоровчої роботи шляхом використання інновацій».
Кожен педагог отримав та розширив свої знання про те, які цікаві форми роботи проводити під час Днів здоров’я, основною метою якого є пропаганда здорового способу життя. Особливу увагу було приділено проведенню занять з фізкультури, занять на свіжому повітрі, проведенню фізкультурних розваг, гімнастики пробудження та використання оздоровчих технологій з дітьми. Педагоги познайомились з цікавими іграми, які допоможуть дітям підвищити інтерес до занять з фізкультури.

/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8073.JPG

/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8082.JPG/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8076.JPG/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8026.JPG/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8034.JPG/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8047.JPG/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8065.JPG/Files/images/garaschenko_semnar/IMG_8071.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi